Vind een Stucadoor bij u in de buurt

Stucwerk tips

Stucwerk, wat voor soort stucwerk wilt u hebben en weet u wat u moet betalen? Dit zijn vragen die u zich moet afvragen als u uw muren of plafonds wilt gaan stucen. Hieronder een paar tips zodat u zelf of een expert kan gaan beginnen zonder dat u voor rare verassingen komt te staan.

  1. Weet goed wat u wilt kiezen qua soorten stucwerk. Er zijn namelijk zoveel soorten en manieren om het aan te brengen. Denk hier goed over na. Want er is bijvoorbeeld variatie in kleur en de soorten diktes van stucwerken. Niet alleen nieuw stucwerk maar ook kapot stucwerk. Weet wat er vervangen of gerepareerd moet worden. Dit alles zodat u weet dat uw muur er het beste er uit komt te zien.
  2. Bedenk van te voren wat er moet worden gestuct. Dit is als u het laat doen door experts voordeliger als u bijvoorbeeld alle kamers op de bovenverdieping in een keer laat doen dan elke kamer apart. Dit is ten eerste sneller en ten tweede bespaart het geld.
  3. Weet wat u moet betalen. Wij zijn er erg van overtuigd dat een all-in prijs de oplossing is om de vakmannen te betalen. Dit heeft namelijk een paar voordelen zoals: u weet wat u moet betalen en u komt dus niet voor verassingen te staan als u de rekening ontvangt. Bij een prijs per uur kan het namelijk nog wel is verkeerd gaan. Het kan namelijk zo zijn dat de vakmannen langer door gaan werken dan nodig en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hierdoor moet u meer betalen en verdienen de vakmannen er meer op.
  4. Schoon houden van de kamer is erg belangrijk. Houd de kamer schoon door de kamer af te plakken. Zo hoeft u niet na de klus alles te schoonmaken. Houd de muren die worden gestuct ook stof en vet vrij zodat het stucwerk beter kan gaan hechten.
  5. Als u de klus zelf wilt gaan doen weet dan wat voor materialen u moet gaan gebruiken. Zo staat u niet voor verassingen als u bezig bent met de klus.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *