Vind een Stucadoor bij u in de buurt

Stucadoor prijzen

Bij uw nieuwe woning of huidige woning kan het zo zijn dat er onderhoud moet worden gepleegd aan muren, plafonds of buitenwerk. Door het stucen van deze muren, plafonds en buitenwerk krijgt uw woning weer een nieuwe uitstraling en afwerking. Ook is het na het stucen erg makkelijk om te schilderen omdat de objecten erg glad worden. Maar wat en hoe moet u betalen voor het stucen van uw muren of plafond?

Prijzen per m2

Het stucen moet natuurlijk zorgvuldig en goed uitgevoerd worden. De kosten voor het stucen gaan per m2. Zo kan het variëren tussen de €8+ en de €150. Het is dus maar net hoe groot de muur of plafond is. De prijs bij een grotere oppervlakte die gestuct moet zal natuurlijk minder zijn dan een kleinere oppervlakte.

All-in prijs of een prijs per uur?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat u moet gaan betalen voor een klus. Zo wordt er per m2 betaald maar dit kan betaald worden per klus of per uur. Wat wij het beste en ook het eerlijkste vinden is dat er een all-in prijs word gemaakt zo weet u wat u kunt verwachten qua prijs en werk.

Als er per uur wordt betaald kan het voorkomen dat de werknemers langer door blijven werken dan eigenlijk de bedoeling was. Zo worden de kosten hoger en moet u meer betalen wat niet de bedoeling was.

Goed resultaat

U verwacht natuurlijk dat er goed werk geleverd word tegen een eerlijke prijs. Nu kunt u ook zelf stucen maar het vereist wel ervaring en de juiste materialen. Het moet snel en goed gebeuren want als het eenmaal droog is kunt u niet meer terug. Maar er zijn natuurlijk experts die hun vak begrijpen. Stucadoors hebben vaak veel ervaring en kunnen dan ook professioneel te werk gaan. Zo krijgt u de perfecte en beste gestucte afwerkingen voor buitenwerk, plafonds en muren.

Bent u opzoek naar een schilder en wilt u weten wat een schilder kost? Kijk dan hier: wat kost een schilder?