Vind een Stucadoor bij u in de buurt

Een aannemer voor je binnenshuis klussen

Vaak wordt er voor klussen die binnenshuis uitgevoerd moeten worden niet direct gedacht aan een aannemer. Echter is dat onterecht. Het gemiddelde timmer- en aannemingsbedrijf heeft voor iedere discipline wel een personeelslid zoals een stukadoor, timmerman of tegelzetter. Als

Verschil in prijs tussen klusjesman en aannemer

Een simpele klusjesman heeft vaak een lager uurtarief. Dat is natuurlijk logisch gezien de lagere overhead kosten die hij heeft. Echter zijn er bij aannemers vaak andere voordelen die dit goed maken. Zo hebben ze alle materialen in huis en hoef je dus geen gereedschappen te huren. Dit loopt vaak, zeker na verloop van tijd, in de kosten. Ook is een klusjesman vaak een allround vaklied. Dit is niet perse slecht, maar zorgt ervoor dat hij geen specialisme heeft. Het zetten van tegels of stucen kan dan ook een stuk minder snel gaan. De uurprijs ligt dan wel lager maar de prijs per vierkante meter verschilt niet veel.

Word ik wel als interessant bevonden door een aannemer?

 

Natuurlijk geeft een kleiner binnenshuis project een stuk minder vastigheid voor een ondernemer. Echter zorg je er ook voor dat de agenda van een timmerbedrijf gevuld wordt. Soms zijn er grotere projecten met een aantal dagen tussenruimte. Binnenshuis projecten zoals een nieuwe vloer of tussenwandjes zijn ideaal om deze tijd op te vullen. Ook een dakkapel is over het algemeen snel gezet.

 

Over het algemeen zijn verbouwingen binnen vaak om het huis op te knappen, de ruimtes te veranderen of zelfs extra ruimtes te creƫren. De zolder verbouwen is een van de meest geziene klussen binnenshuis die voor vrijwel iedere timmerman tegen een respectabele prijs gedaan kan worden. Vaak is er de wens om een slaapkamer te krijgen, of een thuiskantoor. Dit levert ook snel een meerwaarde op en is dus een goede investering.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *