Vind een Stucadoor bij u in de buurt

Wandafwerking

Wandafwerking

Het is natuurlijk belangrijk dat uw nieuwe woning of bestaande woning er netjes en zorgvuldig uitziet. Een mooie en strakke muur/ plafond kan het huis een hele andere uitstraling geven waardoor uw huis er zorgvuldig en nieuw uit komt te zien. Wat voor soorten wandafwerkingen zijn er en kunt u dit zelf doen of beter overlaten aan een expert?

Soorten wandafwerkingen

Bij het afwerken van uw wand zijn er verschillende soorten materialen en kleuren. Zo is er stucwerk met een korrelige afwerking of een strakke afwerking door gipsplaten of het stucen met pleister. Pleister is een mengsel van gips of cement met water waar de wanden of plafonds mee gestuct worden. Zo kunt u zelf kiezen wat het beste is voor u en uw woning om zo de perfecte afwerking en uitstraling te geven aan uw huis.

Perfecte afwerking

Experts kunnen het stucwerk perfect uitvoeren. Zelf proberen kan natuurlijk ook maar dit vergt de goede materialen en ervaring. Het is dan ook een grote risico om het zelf te proberen want als het stucwerk gedroogd is en het is niet goed gedaan dan is er geen weg terug. Door het werk te laten doen door experts vermeid je grote risico’s en je zorgt voor het beste resultaat.

Prijzen en betalen

Prijzen voor wandafwerkingen gaan per m2. Dus heeft u een grote oppervlakte dan betaald u minder dan een kleinere oppervlakte. De prijzen voor m2 worden all-in prijs of per uur verrekend. Wij zijn er van overtuigd dat all-in prijs beter is dan per uur. Per uur kan namelijk duurder uitkomen dan een all-in prijs. Omdat werknemers langer gaan werken dan de bedoeling was zo betaald u meer dan nodig was en dat is zonden. Bij een all-in prijs weet u wat u kunt verwachten en dus betalen en zullen de kosten niet verder oplopen dan afgesproken.