Vind een Stucadoor bij u in de buurt

Latex spuiten

Latex spuiten is de perfecte oplossing om muren en plafonds helemaal gelijkmatig te krijgen. Door een latexspuiter of een muurverf spuiter wordt het verf op de muren of plafonds gespoten, zo krijg je een mooie en gladde wand of plafond. Latex spuiten heeft zo ook zijn voordelen maar wat kost het? En wat voor soorten (kleur) latex en verf heb je?

Voordelen

Een van de grootste voordelen van latexspuiten is tijd. Bij stucen ben je erg lang bezig maar met latexspuiten ben je erg snel klaar en het geeft ook nog is een strak en streep loos resultaat. Er zijn natuurlijk wanden of misschien plafonds met een structuur, bij latex spuiten worden deze structuren behouden.

Soorten latex en verf

De latex en verven zijn altijd van hoge kwaliteit en water gedragen, daardoor is het beter voor het milieu en voor u want er komen uit de verf of latex geen giftige stofjes vrij. Ook is er een grote keuze uit kleuren. Je heb de effe kleuren zoals wit maar ook andere verschillende kleuren. Genoeg keuzes om bijvoorbeeld elke wand een andere kleur te geven. Kleuren die de laatste tijd erg populair is zijn de glansmatte kleuren zoals zwart en de fluweel-matte en zijdematte soorten. Een witte wand of muur is erg mooi en strak maar zoals u kunt lezen is er dus genoeg keus om uit te kiezen.

prijzen

De prijsklasse kan verschillen tussen de €6 m2 en €14 m2. Dit komt door de verschillende kwaliteit soorten. Een betere en hogere kwaliteit soort zal dus duurder zijn per 2m dan een wat mindere kwaliteit. Dit geld ook voor grotere oppervlaktes, de prijs zal minder zijn bij een grotere oppervlakte dan bij een kleinere oppervlakte.

Betalen

U betaald natuurlijk een bedrag voor de klus die is uitgevoerd voor u. Dit gebeurd per m2. Zo kunnen experts bepalen hoeveel m2 het is en een all-in prijs samenstellen dit is en vinden wij beter dan een per uur prijs. Want een per uur prijs kan hoger uitkomen dan een all-in prijs. Werknemers kunnen langer werken dan dat ze eigenlijk zouden doen en dat is zonde voor u en uw portemonnee.