Vind een Stucadoor bij u in de buurt

Besparen op stucwerk

De kosten voor het laten stucen liggen al hoog genoeg. Wie wilt er daarom niet besparen op deze klus. Door de hoge kosten zijn er vaak ook grote besparingen mogelijk, dit is op verschillende manieren te verwezenlijken. We zullen een aantal met u doornemen zodat u zeer gemakkelijk al een hele hoop kunt besparen!

Stucadoors vergelijken

We zullen direct beginnen met de makkelijkste en snelste manier om honderden euro’s te besparen. Dit is zo eenvoudig mogelijk door online geheel gratis een vergelijking aan te vragen. Het aanbod van deze vergelijkingswebsites is groot en daarom genoeg keuze hierin. Het grote voordeel bij deze websites is dat u uw wensen eenmalig hoeft in te vullen en dit niet tig keer hoeft te herhalen aan de telefoon.

Als we de websites moeten geloven kan er tot wel 30 tot 40% bespaard worden met behulp van de vergelijking. Natuurlijk ideaal om in contact te komen met diverse stucadoorsbedrijven en te informeren naar de prijzen.

Voorbereiding zelf uitvoeren

Naast het materiaal is het mogelijk dat de stucadoor een uurtarief rekent. Door zoveel mogelijk onnodig werk voor de stucadoor te besparen zal hier een besparing plaats vinden. Belangrijk is om de stucadoor optimaal in te zetten voor hetgeen waar hij goed in is, namelijk het stucen zelf. Zorg dat hij direct aan de slag kan en niet eerst nog iets aan de kant moet schuiven of op moet ruimen. Het is altijd verstandig om dit expliciet aan de stucadoor te vragen, misschien kan er al iets voor gesmeerd worden

Laag BTW tarief

Bij een woning die ouder is dan 2 jaar zal de stucadoor een lager btw tarief hanteren. Dit is wettelijk vastgesteld dat de lage tarief van 6% hiervoor geldt. Is uw woning dus nog niet ouder dan 2 jaar, dan is het heel aantrekkelijk om het stucwerk nog even uit te stellen.

Keuze van stucwerk

De verschillende soorten stucwerken hebben elk hun eigen prijs. Zo is bijvoorbeeld het spackspuiten een veel goedkopere oplossing dan het laten aanbrengen van tadelakt of beton cire. Natuurlijk moet niet alleen de prijs de keuze beïnvloeden. Maar vasthouden aan het budget geeft wel een fijn gevoel en daarom kan het een overweging zijn.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *